Kontakta oss

För att vi lättare ska kunna ge ett så exakt kostnadsförslag som möjligt vill gärna att du fyller in så mycket uppgifter som möjligt.


0770 - 22 05 51
Begär offert

Företaget

Viking Städ AB

När man anlitar en städfirma kan det kännas tryggt att veta lite om vilka som sköter om hanteringen av dina viktigaste ägodelar eller ditt företags möbler och maskiner. Och vad vi står för.

Jag heter Leo Bojanic och är Vd på och grundare av Viking Städ. För sex år sedan kom jag till Sverige från före detta Jugoslavien och började omgående att arbeta som städare. Det var en lärorik tid men jag kände ganska snart att jag ville driva en egen rörelse. Därför grundade jag Viking Städ för fyra år sedan och för två år sedan startade jag också Viking Flytt. Ni som kunder kan känna er fullkomligt säkra på att jag och mina anställda kommer att göra allt för att ni ska bli fullständigt nöjda, allt annat ser vi som ett misslyckande.

Vi behandlar våra kunders ägodelar som om de vore våra egna och lägger verkligen ner vår själ i att städningen ska bli så bra som möjligt och gå så smidigt och snabbt som möjligt för er. Det har ni mitt ord på. Vi är i dag 16 anställda i de två bolagen och har vuxit ordentligt sedan starten. Det har vi kunnat göra på grund av att vi alltid levererar vad vi lovar och på grund av att vi lyssnar till våra kunder.

Det är en stentuff bransch vi verkar i och en flytt- eller städfirma överlever inte utan goda vitsord och recensioner från våra kunder, det kan nämligen räcka med ett dåligt jobb för att vi ska bli av med vårt goda rykte. Det är vi medvetna om och därför lämnar vi ingen kund utan att se till att allt fungerat enligt de punkter som vi kommit överens om.

Det kallas yrkesstolthet. Och om något mot förmodan går snett någonstans så ska ni veta att vi är fullt försäkrade via Trygg-Hansa mot skador.